Naar boven

Elektrisch Vervoer Centrum

Nieuws

2014

Harley-Davidson Project LiveWire: 100% elektrisch

Het Amerikaanse motormerk heeft een 100% elektrische tweewieler gepresenteerd.

Lees meer »

Betere accu’s voor de nieuwe Fisker?

A123 Systems, de accuproducent in handen van Fisker eigenaar Wanxiang, heeft technologie van Leyden Energy gekocht.

Lees meer »

Carice MK1: elektrische cabrio van eigen bodem

Nederland is weer een automerk rijker. De naam is Carice en de bouwer heeft z'n eerste model gepresenteerd. Het gaat om een zeer lichte, volledig elektrische tweezitscabriolet.

Lees meer »

Nissan mengt zich in gesprekken BMW en Tesla

Nu Tesla haar patenten heeft vrijgegeven, willen BMW en Nissan met de Amerikaanse EV-fabrikant samen gaan werken op het gebied van laadtechnologie.

Lees meer »

Hoe laad ik mijn elektrische auto het goedkoopst?

Even bijladen op straat. Rijders van elektrische auto's kunnen maar beter goed oppassen voordat ze hun auto inpluggen bij een openbare laadplek.

Lees meer »

Stekkerauto’s rijden wereldwijd naar Saturnus

De elektrische rijders zijn al aardig op weg richting Uranus!

Lees meer »

VACATURE: Event Manager

VACATURE: Event Manager

Het EV Centrum is per direct op zoek naar een Event Manager. Je bent in deze veelzijdige rol verantwoordelijk voor alle interne en externe evenementen. De sales activiteiten zijn zowel verkoop binnendienst (acquisitie en voorbereiding) als verkoop buitendienst (het bezoeken van klanten en het bijwonen van netwerkbijeenkomsten). 

 

Lees meer »

Stage vacature

Stage vacature

Ben jij een enthousiast persoon met veel eigen initiatief en doorzettingsvermogen? Heb je affiniteit met auto’s, gadgets en innovatie. Dan zijn wij op zoek naar jou!

In deze zelfstandige rol ondersteun je de EV makelaar, maar pak jij ook zelfstandig trajecten op. Zo benader jij organisaties (van MKB tot Multinationals), ga je mee met adviesgesprekken en onderzoekt kansen en mogelijkheden in de zakelijke markt.

Lees meer »

EV-bestuurders willen nog meer elektrisch rijden

Door elektrisch rijden te vergemakkelijken worden er steeds meer elektrische kilometers gemaakt.

Lees meer »

SamenwerkingEV Centrum & Meetz!

SamenwerkingEV Centrum & Meetz!

HetEV Centrum en Meetz zijn een samenwerking aangegaan om hun klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. De samenwerking is logisch en natuurlijk tot stand gekomen. Zowel Meetz alsEV Centrum brengen ondernemende mensen samen waarbij flexibel ondernemen en duurzame mobiliteit centraal staan. Beide locaties zijn sterk in een unieke beleving voor bedrijven en zelfstandige professionals. Ook delen we de visie op het faciliteren van het slimmer werken, ondernemen en duurzame mobiliteit.

Lees meer »