Naar boven

Elektrisch Vervoer Centrum

Nieuws

2014

EVC actie - Volvo V60 Plug-in Hybrid

EVC actie - Volvo V60 Plug-in Hybrid

Het Elektrisch Vervoer Centrum heeft samen met Mobility Centre een mooie actie voor de maand september. Bij aanschaf van een Volvo V60 Plug-in Hybrid krijgt u nu tijdelijk een gratis laadpunt t.w.v. €699,-

Lees meer »

 Nissan LEAF en e-NV200 officieel transport voor UEFA

Voor het eerst in de UEFA Champions League zijn er volledige elektrische auto’s gebruikt om deel uitmaken van de vloot.
Gister vond de loting plaats van het UEFA Champions League 2014/2015 voetbalseizoen in Monaco. De eer om afgevaardigden, partners en officials rond te rijden, komt toe aan de Nissan LEAF en e-NV200.

Lees meer »

Marktverliezend BYD vestigt hoop op nieuwe ev Denza

De marktaandeel verliezende Chinese autofabrikant BYD heeft met de Denza een nieuw elektrisch model gepresenteerd dat het bedrijf samen met Daimler heeft ontwikkeld. De Chinese regering steekt twaalf miljard euro in stimulering van ev's.

Lees meer »

Mannen kiezen vaker dan vrouwen voor plug-in hybrid

Een kwart meer mannen dan vrouwen kiezen een stekkerhybride. Zo concludeert leasemaatschappij Alphabet uit een onderzoek onder tweeduizend van zijn klanten.

Lees meer »

Ford maakt prijs bekend van C-MAX Energi plug-in hybride

Ford heeft de prijs en specificaties van de C-MAX Energi plug-in hybride bekend gemaakt. Dit is de eerste in serie gebouwde oplaadbare hybride van Ford in Europa. De C-MAX Energi heeft een catalogusprijs van € 34.995,-* en is te leasen bij Ford Lease vanaf € 609,- per maand**.

Lees meer »

Hybride Volkswagen Golf GTE met 7% bijtelling

Volkswagen heeft de prijzen van de Golf GTE bekendgemaakt. Voor de 204 pk sterke plug-inhybride dien je een kleine 37 mille mee te brengen, zakelijke rijders betalen 7 procent bijtelling.

Lees meer »

EVC Actie - Brammo Empulse

EVC Actie - Brammo Empulse

Het Elektrisch Vervoer Centrum heeft samen met Brammo motoren een mooie actie voor de maand augustus. Bij aanschaf van een Brammo Empulse krijgt u gratis een geheel verzorgde E-tour in de Harz (Duitsland).  

Lees meer »

Formule E-hulpvoertuigen laden draadloos met Qualcomm

Voor het openingsseizoen zullen de safety cars in de Formule E worden uitgerust met het Qualcomm Halo draadloze laadtechnologie; een inductief laadsysteem waardoor de accu zonder gebruik van kabels kan worden geladen.

Lees meer »

Hyundai en Ford komen elk met eigen Prius-concurrent

De Toyota Prius staat bovenaan de hybride verkooplijsten. Ford en Hyundai willen daar verandering in gaan brengen.

Lees meer »

De waterstofauto: hoe werkt het?

De waterstofauto: hoe werkt het?

Naast elektrische auto’s zijn er ook volop ontwikkelingen op het gebied van waterstofauto’s. Ook in waterstofauto’s speelt elektriciteit een belangrijke rol bij het opwekken van de energie voor de voortbeweging van de auto.

Lees meer »