Naar boven

Elektrisch Vervoer Centrum

Nieuws

2013

3 nieuwe concept-cars met een stekker

3 nieuwe concept-cars met een stekker

Mitsubishi toont tijdens de thuiswedstrijd in Tokyo niet één, niet twee, maar drie concept-cars. Na de gebruikelijke teasers is het nu tijd voor de echte beelden.

Lees meer »

ANWB-Greenflux: snelladen bij wegrestaurants

De ANWB en exploitant van laadpalen GreenFlux willen binnen één jaar ongeveer 30 snellaadvoorzieningen op goed bereikbare plekken langs snelwegen plaatsen: de parkeerterreinen van Van der Valk en La Place. Laden terwijl je een afspraak hebt of van een lunch of diner geniet.

Lees meer »

Belastingplan 2014 door Kamer aangenomen

Belastingplan 2014 door Kamer aangenomen

De Tweede Kamer heeft gisteren het wetsvoorstel 'Belastingplan 2014' en de bijbehorende andere fiscale wetsvoorstellen voor 2014 aangenomen, meldt AMD Automotive Fiscalisten. Dat betekent onder andere dat de bijtelling voor elektrische auto er definitief komt.

Lees meer »

De nieuwste aanwinst van het EV Centrum

Onze nieuwe aanwinst in het EV Centrum, de Mitshubisi Outlander PHEV.

Lees meer »

Tesla Model S voor € 17.200 en een proefrit in Rotterdam

De nieuwe EV Actie betreft de Tesla Model S. Het EV Centrum geeft geïnteresseerden de unieke kans om in Rotterdam een proefrit te maken in de luxe sportsedan. Daarnaast zullen de EV Makelaar en een Tesla Product Specialist aanwezig zijn om alle vragen te beantwoorden.

De actie is aangevuld met een unieke levertijd!

Lees meer »

GroenLinks wil gezonde lucht voor Rotterdammers

ROTTERDAM - GroenLinks wil dat de milieuzone in Rotterdam in 2014 wordt uitgebreid van het centrum van de stad naar het hele gebied binnen de ring. Ook wil de partij dat naast vieze vrachtwagens ook vieze bestelwagens en vieze personenauto's uit de milieuzone worden geweerd. Het EV Centrum kan alvast helpen met deze 'vergroening'.

Lees meer »

AutoWeek test ZOE

AutoWeek test ZOE

Elektrisch rijden staat volop in de belangstelling en dat hebben we geweten. Nadat we een oproep plaatsten met de vraag wie er een weekje in de Renault ZOE wilde rijden, stroomde de redactiemailbox vol met reacties. Vier lezers mochten een week met de elektrische Renault op pad. Na afloop wilden we uiteraard graag weten wat ze ervan vonden. Hun conclusie: de Renault ZOE is veel bruikbaarder dan verwacht.

Lees meer »

Kia ontwikkelt elektrische Soul

Kia ontwikkelt elektrische Soul

Kia Motors werkt aan een elektrische versie van de nieuwe Soul. De auto moet in de tweede helft van 2014 in overzeese markten uitkomen. Het wordt de eerste elektrische auto van Kia die buiten Zuid-Korea verschijnt.

Lees meer »

In 2020 rijdt 20% van de Mitsubishi auto's elektrisch

Mitsubishi wil dat in 2020 20 procent van al z’n geproduceerde auto's elektrisch of semi-elektrisch is. Dat en meer staat in het nieuwe toekomstplan van Mitsubishi.

Lees meer »

De eerste EV-Estafette helden over de finish

Tijdens de viering van het 2-jarig bestaan op 17 oktober jl ging officieel de EV-Estafette van start.  Jan Dirk Stouten die als spreker de middag presenteerde stapte als  eerste in de volledig gewrapte elektrische sportwagen. 

Lees meer »