Naar boven

Elektrisch Vervoer Centrum

EVC actie Kia Soul

De nieuwe Kia Soul EV staat nu in de showroom. Deze compleet elektrisch aangedreven Soul EV is in ons land leverbaar via geselecteerde Kia-dealers. Voor een prijs van € 32.995,- en slechts 4% fiscale bijtelling voor zakelijke rijders biedt Kia met de Soul EV een meer dan compleet uitgeruste elektrische auto. Als ’s werelds eerste volledig elektrische crossover is de Soul EV uniek in zijn soort.

De elektrische Kia Soul EV biedt puur rijplezier. U geniet van een riant vermogen en een uitstekend koppel. De Soul EV is hierdoor in staat zeer snel te accelereren. Het actieradius van 212 km en het ontbreken van CO2-uitstoot bedienen zowel een praktisch ingestelde geest als een groen geweten. De minimale geluidsproductie en uitstekende stabiliteit zorgen voor optimaal rijcomfort voor de bestuurder en passagiers.

Samen met het Elektrisch Vervoer Centrum biedt Autohaag Zeeuw in november 2014 de KIA SOUL EV aan samen met een Apple watch.

Voor een proefrit of een offerte neem contact op met het Elektrisch Vervoer Centrum: 010-214 27 00 of via info@ev-centrum.nl 

Deze actie is gelding van 1 november 2014 tot en met 30 november 2014.

Terug naar Nieuws