Naar boven

Elektrisch Vervoer Centrum

Uniek & Inspirerend

HNR | EV Centrum is een unieke locatie voor uw eigen klant-evenementen gekoppeld met elektrisch vervoer. Daarnaast is het centrum ook de ideale plek voor het organiseren van vergaderingen, borrels en workshops in een duurzame, innovatieve en zeer inspirerende omgeving.

Bedrijven en organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan kunnen deze locatie huren. Het centrum is in totaal 500m2  en en  geschikt voor events tot circa 150 personen. 

+31 (0)10-2142700

Vergaderen

BOARDROOM
Deze ruimte is voorzien van een multifunctioneel touch scherm waarop presentaties gemakkelijk gegeven en aangepast kunnen worden. Internet kan via dit scherm ook geraadpleegd worden. De ruimte is voorzien van dimbare led-verlichting en audio speakers. Deze ruimte is beschikbaar voor meetings tot 10 personen. 

Vergaderarrangement
Boardroom met daglicht
, Flipchart, LCD Touchscreen en Wi-Fi internet

2 uur           €100,-
1 dagdeel    €150,-
1 dag          €250,-

Vanaf €2,50 p.p. Nespresso koffie, thee, water en koekassortiment

 

Presenteren

PRESENTATIEZAAL

Deze zaal bevat een presentatie Led-scherm van 3 x 4 meter waardoor deze ruimte uiterst geschikt is voor workshops, presentaties en vergaderingen voor meer dan 12 personen. Deze zaal kan ook gebruikt worden voor borrels door plaatsing van hoge tafels. De ruimte is voorzien van dimbare Led-verlichting en audio speakers.
 
Afhuren presentatieruimte incl. boardroom vanaf €150,- per uur 

 

 

Borrelen

Experiënce Zaal

Deze multi functionele ruimte wordt veelal gebruikt voor buffetten en borrels. Door de overhead deuren in deze ruimte kunnen voertuigen gemakkelijk naar binnen worden gereden. De ruimte is voorzien van een luxe bar en diverse led-schermen.

Afhuren experiencezaal vanaf €100,- per uur 

 

Op locatie

EV Experience

De EV Experience is maatwerk op locatie. Wilt u uw gemeente, organisatie of relaties kennis laten maken met elektrisch vervoer, dan komen wij naar u toe! Naar wens zullen er diverse elektrische voertuigen worden gepresenteerd onder begeleiding van EV Professionals. Onze EV-Pro’s zullen het gehele evenement aanwezig zijn en uw gasten voorzien van advies, antwoorden en begeleiding tijdens testritten. Daarnaast hebben wij diverse sprekers beschikbaar die tijdens uw evenement iets kunnen vertellen over de nieuwste technieken of toekomstige mobiliteit. 

Vraag evenement aan