Naar boven

Elektrisch Vervoer Centrum

Contact

Delftseplein 24, 3013 AA Rotterdam Ma – Vr | 09.00 uur – 18.00 uur 010-3070525

Communicatie en algemene zaken van het Elektrisch Vervoer Centrum worden waargenomen door More than Live BV. info@morethanlive.nl

Evenementen kunnen in overleg buiten de openingsuren gepland worden

MET HET OPENBAAR VERVOER
Ga naar Rotterdam Centraal Station (centrumzijde). Als u met uw rug naar het centraal station staat loopt u links af richting Delftseplein. Aan de linkerkant ziet u direct het Elektrisch Vervoer Centrum.


MET EEN ELEKTRISCHE AUTO
U kunt bij ons voor de deur parkeren en laden. Indien u in het bezit bent van een navigatiesysteem navigeer dan naar de kruising Delftse Poort / Deltseplein. U ziet circa dertig meter verder het Elektrisch Vervoer Centrum. Gelegen tussen Central Post en Rotterdam Centraal Station.


MET DE AUTO
U kunt parkeren in de nabijgelegen parkeergarage Weena Parking op de Karel Doormanstraat 10. Na het verlaten van de garage loopt u rechtsaf, steekt de Weena over de Delftse Poort in. Na circa 100 meter ziet u het Elektrisch Vervoer Centrum. Links van het Central Post gebouw. 

 

U kunt ons natuurlijk ook via de website een bericht sturen. Vul het formulier hieronder in, geef aan waar het om gaat en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.